Bedrijfsfeesten

Feest & Culinair heeft veel ervaring in het organiseren van events van groot tot klein. Een uitstapje met een vriendenclub van 20 personen of een personeelsfeest voor 2.500 medewerkers? We draaien onze hand er niet voor om.

Voor de verzorging van uw evenement werken wij, indien nodig, samen met gespecialiseerde bedrijven. Denk hierbij aan licht, geluid, decoratie en entertainment. Onze ervaring is dat de meeste relaties het prettig vinden om de totale organisatie van het evenement bij één en de zelfde persoon onder te brengen. U heeft dan te maken met maar één aanspreekpunt. Dat werkt efficiënt en voorkomt onduidelijkheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat u inspireren door onze suggesties!

Personeelsfeesten

Compleet Retro feest

Het hele feest in de stijl van de jaren ’70. De inrichting is aangepast op de kleuren oranje, bruin en groen. De dj draait alle gouwe ouwen uit deze tijd en er zijn zelfs modellen die de drankjes serveren op rollerskates!

Franse Proeverij

Wij toveren de hele ruimte om in Franse sferen met bistrosetjes, muzikanten en een wijnproeverij. Madame Silhouette komt ook een bezoek brengen en Florisimo de jongleur gaat tussen uw gasten vuurspuwen en jongleren. Wij serveren coq au vin en stoofschotels en we eindigen de avond met crepes suzettes & creme brulee