Concepten op maat

Samen met u gaan we er een onvergetelijk feest van maken. Wij hebben een aantal concepten bedacht die gegarandeerd zorgen voor een bijzondere middag of avond.

Rook & Vuur

Rook & Vuur is ontstaan door een combinatie van grill gerechten van de barbecue en grote stukken vlees en vis uit de rookoven. De zalm wordt zo mals dat hij op uw bord uit elkaar valt en krijgt die heerlijke rooksmaak. Ook de ribroast gaat in zijn geheel in de rookoven en wordt ter plekke voor u getrancheerd. Om de avond helemaal bijzonder te maken, nodigen wij Florisimo uit die met uw gasten gaat vuur spuwen!

Vuur

Lekker scharrelen

De meeste aparte gerechten komen hierin naar voren. U krijgt al staande de lekkerste gerechten uitgeserveerd. Van coquilles op zeekraal geserveerd op heuse schelpen, tot gefrituurde sprinkhanen aan toe. Echt iets voor de culinaire ontdekker en als u openstaat voor verrassingen!

Coquilles      Hartige lollies

Italiaans Tafelbuffet

Een verrassend nieuw feestconcept van Feest & Culinair. Geen deftig diner, niet in de rij voor het buffet, maar feestelijk smullen aan lange gezellige tafels van natuurlijk……. de Italiaanse keuken. Informeel eten, nemen wat je lekker vindt in je eigen tempo en volgorde. Gezellig en rumoerig eten waarbij alle gerechten op tafel staan. Italianen weten dat als geen ander. Ook de wijn en het mineraalwater komen in karaffen op tafel en u schenkt het zelf in. Kortom: met z’n allen een feestelijke avond.