Catering & Party Service

Een complete catering met een glimlach

All ruim negen jaar maken wij van elke gelegenheid een culinair feestje. Als complete cateraar kan Feest & Culinair al je culinaire wensen vervullen. Of het nu gaat om de opening van een nieuw pand, een (nieuwjaars)receptie, een personeelsfeest of huwelijk, bij Feest & Culinair ben je aan het juiste adres. Wil je de gehele organisatie van A tot Z uit handen geven, of alleen een buffet laten bezorgen? Bij ons is alles mogelijk en altijd met een glimlach.

Makkelijk en altijd dichtbij

Op deze website vind je ons uitgebreide assortiment. Kies je favoriete hapjes of buffet en bestel direct. Je kunt gemakkelijk betalen met I-deal en je bestelling wordt op het gewenste tijdstip op de juiste locatie bezorgd. Mocht je er niet uitkomen op onze website dan helpen wij je graag persoonlijk verder. Neem contact op via ons contactformulier, of vraag een offerte aan.

Dranken

Bij elk feest past een ander (welkoms)drankje. Bij een zomerse barbecue adviseren wij een heerlijke Hugo, een authentieke Italiaans Prosecco met een vleugje vlierbesbloesem en munt. Bij een personeelsfeest in november warmen we je gasten lekker op met een kruidige Glühwein. Feest & Culinair serveert passende dranken naar wens bij alle gerechten en voor alle gelegenheden.

Wijn

Wij schenken voor onze gasten biologische Argentijnse wijnen van D-wine uit Hattem. Zij selecteren wijnen die het predicaat ‘Delicious’ verdienen, vandaar de ‚D’.

Aankleding

Op elke plek past een mooie aankleding. Wij denken met je mee en zorgen voor alle details, van de garderobe tot de toiletwagen en van de heater tot de bloemen op tafel.

Lisa & Spincat

Entertainment

Een feestelijke sfeer creëren is iets ongrijpbaars. Alles moet kloppen, dus ook de muziek. Wij hebben contact met veel artiesten en kunnen dit makkelijk voor je regelen. Wij zorgen dat de artiest op tijd aanwezig is en nemen alle administratieve rompslomp voor je uit handen.