Culinair Draait Door

Culinair Draait Door is in januari 2012 bedacht door Hans Snippe, eigenaar van Feest & Culinair: “In moeilijke tijden moet je creatief  en gedurfd ondernemen en ook geloven in je eigen kracht”! Via Facebook kunnen de mensen zich inschrijven voor dit unieke pop-up restaurant, vol food & beleving. Je weet nooit waar en wanneer dit pop-up restaurant weer opduikt maar als je je inschrijft krijg je als eerste een uitnodiging in de mail.

Eén dag voor het event krijgen de mensen die gereserveerd hebben een geheim nummer door. Dit nummer kan de volgende dag gebeld worden en dan horen ze het adres van de locatie. Voorgaande edities waren compleet uitverkocht terwijl de mensen geen idee hebben waar ze terecht komen, wat het menu is en met wie ze aan tafel zitten. Voor meer info: www.culinairdraaitdoor.nl

Enkele reacties van onze gasten:

“Wij hebben echt een top-avond gehad! Onze verwachtingen waren wat afwachtend, maar we hebben een onvergetelijke avond gehad met heerlijk eten en drinken en goed gezelschap! De gastvrijheid van jullie team was super.”

“Wat een sfeer, wat een concept. Absoluut volgende keer er weer bij. Proficiat Hans! “

“Top avond gehad! Op naar de volgende Culinair Draait Door! Topconcept van Feest & Culinair!”