Goedgekeurd

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Eigenlijk moet het niet noodzakelijk zijn om je te onderscheiden met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het hoort gewoon bij de rol van ondernemer in de huidige maatschappij. Feest & Culinair houdt zich al jaren bezig met een aantal goede doelen, waaronder:

  • Stichting Samenloop voor Hoop: Eén keer per jaar wordt er bij het Landstede Topsport Centrum in Zwolle een 24-uurs loop georganiseerd om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Wij bieden al het eten en drinken aan, aan alle 24-uur lopers van dit goede doel. Dit jaar wordt de SLVH gehouden op 24 en 25 mei 2014. (www.samenloopvoorhoop.nl)
  • Kernwerk
  • Wajong
  • Sponsoring

Partner van ONCE

ONCE bestaat uit 40 leden verdeeld over alle provincies en wij zijn trots dat wij geselecteerd zijn om bij dit netwerk te horen. De afkorting staat voor Officieel Netwerk Catering Events en is een keurmerk voor party cateraars. Het is een exclusief platform voor partycateraars die zich naar de opdrachtgevers wensen te onderscheiden door het verschil te maken op het gebied van veiligheid, kwaliteit, authenticiteit, garantie van uitvoering en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

FEC_201403_Keurmerken