Komkommertijd

Komkommertijd is een slappe tijd waarin weinig zaken worden gedaan. Voor mij is het een tijd van inspiratie op doen, tot rust komen en verschillende nieuwe gerechten bedenken en vooral opeten! Waaronder een heerlijke crème van avocado met makreel en komkommerdressing…

Vakantie betekent voor mij ook lekker lezen en een beetje mijmeren in een hangmatje. Hoe kan ik anders zijn dan andere cateraars en hoe zit de markt in elkaar maar bovenal wat is de behoefte van onze gasten.

Graag laat ik mij inspireren door vakliteratuur en Food Inspiration, deze club mensen is vooruitstrevend en anders denkend! Vorig jaar een Trendtour door Antwerpen,  maart dit jaar een Smaaktocht langs diverse kleine streekboeren in Brabant en begin juli naar Londen om de laatste trends te ontdekken. Prachtige, mooie en bijzondere gerechten gezien en geproefd.

We zetten onze trend van de  Merken van Moeder Aarde voort. En nu denk je: “Wat zijn nou Merken van Moeder Aarde”.  Dat is wat de natuur ons geeft: vlees, groenten, noten, fruit en vis. 100% natuurlijk en zuiver met pure smaken. Geen toevoegingen, sausjes of poespas, gewoon koken op de meest natuurlijke manier waardoor de smaken het best tot zijn recht komen. En dat wil ik jullie graag laten proeven!

Groet,

HanS